Група "Детелинка"

|


Образователни акценти:

Създаване на условия за добра адаптация на децата в детската градина

Грижа за физическото здраве, безопасност на децата, добра вътрешна среда за израстване

Прилагане на съвременни педагогически технологии за обучение и възпитание

Група "Звездичка"

| 2016/09/01 11:39
В детска градина ,,Златно зрънце“ има група една – ,,Звездичка“ се нарича тя.В  нея малките деца сред уют и красота всеки ден започват със игра.Имат кътове с игри чудесни.Имат книжки интересни. Знаят приказки и песни, пълни с мъдрости известни.Имат и палитри с шарени боички,с тях рисуват всичко, в книжките научили -къщички, цветя, звездичкигреят в техните очички.
TAGS:

Група "Златна рибка"

| 2016/09/01 11:19

Децата са най- хубавото нещо на света, нашата радост, любов и богатство. Смисъл на дните ни, бъдеще светло, красива надежда и нежна душа. Рядък плод от райска градина, неземно ухание, жива вода, цвете небесно, извор вълшебен, утринна, чиста роса… Думи излишни. ДЕЦАТА са всичко!
TAGS:

Група "Мечо Пух"

Децата от група „Мечо Пух“  работят по малък проект
"В света на приказките"
Приказките са интересни, забавни и увлекателни. В приказките винаги доброто побеждава злото. Приказките отключват детското въображение и въвеждат детето в един измислен красив свят, развиват усета на децата за красивото и грозно, добро и зло, правилно и грешно.
|
2016/09/01 10:19

Допълнителни дейности

Нашата детска градина предлага допълнителни дейности на децата за тяхното пълноценно развитие. Дейностите по интереси  са средство за осъществяване на разнообразен и съдържателен живот на децата в детската градина и дават удовлетвореност на желанията и потребностите от спортна и художествено-творческа и естетическа дейност.Дейностите по интереси са по желание и по избор на родителите, съобразно наклонностите и възрастта на детето;Те се провеждат съгласно ППЗНП под ръководството на хоноруван
|
2016/06/10 11:34

Италианска делегация на посещение при нас

Детската градина беше посетена от италианска делегация.Учителите от Пиаченца, Италия присъстваха на моменти от обучението на децата в градината.

|
2016/03/28 22:31

Баба Марта на гости в градината

Баба Марта бързала,Мартенички вързала:Морави, зелени,Бели и червени:
Първом на гората –Да листят листата.И да дойдат всичките:Щъркелите, птичките,Първият певец,Косер хубавец. 
После на градините –Да цъфтят гиргинитеИ латинки алени,И божури шарени.Ябълки да зреят,Круши да жълтеят.

А пък на дечицатаВърза на ръчиц
|
2016/03/02 09:05

143 години от смъртта на Левски


Малките възпитаници от детска градина ,,Златно зрънце”, гр. Варна отбелязаха празника на Левски, преклониха се пред паметта на един велик българин, пред един от най-достойните синове на България. Докоснаха се до неговия несломим дух и неизмерима смелост.
|
2016/02/22 10:35

Любовта е навсякъде

“Пътят на трудното родителство в България ме изведе на съвсем неочаквани места. Оказа се, че имало и други влюбени като мен. Поне 17 души. Срещнах ги неслучайно в „Работилница за родители“, по програма на УНИЦЕФ, водена от детския психолог Руми Боева и педагога Поли Недева.”
От 3 години съм влюбен.
|
2015/08/28 12:30