Практически знания и опит

|
Есен иде, затова време е за зимнина. Зайка зеле ще наложи, пет буркана боб ще сложи. Баба Жаба във тепсия чушки бели за туршия. Катерицата добричка ядки слага във торбичка. Крава вкъщи не почива, крехка слама си събира.Всеки тича и не спира, нещо вкусно консервира.

Родител гостува на група "Златна рибка"

| 2017/10/26 00:06
 Немирниците Чук и Пук пак са те посетили....Колко е страшно, когато ти се наложи да посетиш зъболекаря. Но децата от Трета подготвителна група "Златна рибка" не се страхуват от зъболекаря. Майката на дете от групата е дентална сестра, дошла е на гости за да разкаже на децата, как  да не допускат Чук и Пук в своята уста. 

Есен пъстроцветна

| 2017/10/25 23:06
Пъстроцветна есен е дошла, отново у дома, деца. Тя ни носи тук, пълни кошници със зеленчук. Плодовете на дървета, чакат да ги оберем и сладко да ги изядем, че да порастем.Децата от вторите групи "Звездичка" и "Мечо Пух" подготвиха празник "Есен пъстроцветна". За свои гости поканиха децата от другите групи на детската градина.

Есента от тука мина

Вдъхновени от красотата и изобилието на есента, родители от детската градина заедно със своите деца, сътвориха есени чудеса. Най- малките от група "Детелинка" и "Калинка" се радваха и направиха от есенни листа, топло скривалище на мишлето и таралежчето. 
|
2017/10/24 22:35

Есенни шушукания

Децата от Трета подготвителна група "Златна рибка", поканиха своите родители на открит урок. На 23.10.2017г. заедно си пошушукаха с есените изобилия. Показаха на своите родители, колко много са научили за този сезон, а след това заедно сътвориха есенни вълшебства. Подредиха ги в красива изложба.
Създадоха есенно настроение на всички.

|
2017/10/23 18:47

Етичен кодекс

Етичният кодекс представя стандартите за етично поведение на работещите с деца в сферите на образованието и има за цел да: 1. Утвърди основните ценности, норми и принципи на поведение, които работещите с деца трябва да знаят и спазват в своята практика. 2. Укрепи авторитета на учителите и общественото доверие към детското заведение, като институция. 3. Утвърди волята и стремежа на работещите с деца за етичност в практическата им дейност. 4. Насочва поведението и подпомага работещите с деца в решаването на етични дилеми, които срещат в своята практика. 5.
|
2017/09/18 22:25

Държавни Образователни Стандарти

Държавен Образователен Стандарт за Първа група- прочети тукДържавен Образователен Стандарт за Втора група- прочети тукДържавен Образователен Стандарт за Трета подготвителна група- прочети тукДържавен Образователен Стандарт за Четвърта подготвителна група- прочети тук
|
2017/09/15 16:26

Празнично поздравление


Скъпи деца от Детска градина №25 „Златно зрънце“,поздравявам Ви с началото на Новата учебна година!Пожелавам Ви да сте здрави, весели, да сте можещи и знаещи,да успявате, да изживявате с вълнение и изпълвате с мечти неповторимите детски дни!
|
2017/09/14 21:00

Вълнуваща среща

На 13.09.2017г. се състоя нова вълнуваща среща между децата на детската градина и техните приятели пожарникарите, послучай професионалния им празник. 
В детската градина бе проведен тренинг, който помогна на децата да разберат какво да правят в случай на беда.
|
2017/09/13 22:24