За Нас

2017/05/12 16:03

Добре дошли!

Детска градина №25 “Златно зрънце” е новопостроена детска градина, резултат на публично-частно партньорство и Община Варна.
При нас се обучават общо 180 деца, разделени в шест градински групи, като за тях се грижи персонал от 25 човека.
Детското заведение е разположено на общо три етажа и разполага с модерно обзаведени административен блок, медицински кабинет, физкултурен и музикален салон, езиков кабинет, учителска стая. В близост има удобен паркинг за 30 автомобила.  Нашата детска градина разполага с нова и модерна материална база, с осигурени достатъчно необходими технически средства, помагала и материали, които осигуряват, както комфорта на нашите възпитаници, така една ведра и пъстра обстановка за тях.
Децата на „Златно зрънце“ се радват на красив и просторен двор, с отлично поддържана зелена площ, голяма площадка за спортни празници, игри и упражнения. В него са разположени  и оборудвани площадки за игри на открито за всяка възрастова група, така че да се осигури максимална безопасност за малчуганите.

За нас

За възпитанието и обучението на децата се грижи педагогически и непедагогически персонал. Ежедневно в детското заведение се извършва филтър на децата под контрола на медицинска сестра. Храненето е съобразено максимално със здравословното и диетично меню, като в изобилие се предлагат плодове, зеленчуци и млечни продукти.


Нашата мисия:

Обучение и възпитание на деца до постъпване в първи клас. В детска градина №25 “Златно зрънце” гарантира сигурност, спокойствие, уют, пълноценно изграждане на характера и развитие на детските способности.
За децата се грижат квалифицирани учители със стремеж за самоусъвършенстване, изпълнени с любов към децата и амбиция за по-високи постижения.
В детската градина се полага голямо старание за подготовката на децата за училище и изграждането им като достойни хора и граждани на България.


Нашите приоритети:

  • Изпълнение на държавните образователни стандарти;
  • Осигуряване равен достъп и качествено образование за децата;
  • Индивидуализация на образователния процес  и интерактивно обучение;
  • Работа с родители за повишаване възпитателно-образователния процес;
  • Стимулиране на детето към изява на неговата интелигентност и умения за мислене;
  • Обучение и възпитание на децата в добродетели и стимулиране на тяхното нравствено възпитание.